keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Very Merry Christmas

huh huh, en voi vaan käsittää kuinka aikaa voi vierähtää näin paljon. Kohta ollaan jo puolessa välissä vaihtovuotta! Joulukuu on jo täydessä vauhdissa, tai oikestaan sanoisinko melkein jo ohi. Blogin puolella en oo kerennyt viettämään yhtään aikaa, sillä kaikki mun energia menee täällä "arkipäivä-selviytymiseen". Ja siis vaikka oonkin ollut täällä jo sen yli 4kk, niin se ei tarkoita ettö kaikki olisi tuttua ja turvallista nyt. ei. Silti musta tuntuu että löydän joka päivä miljoona uutta ja erilaista asiaa, opin kulttuuria, kieltä, tapoja, tutustun erilaisiin ihmisiin ja mikä kaikkein parasta, saan uusia kokemuksia! Vaihtovuosihan on oikeastaan pelkästään kiinni uusien kokemuksien saavuttamisessa ja niiden ns. suodattamisessa. Ja tämä tapahtuu monta kertaa, joka ikinen päivä!
mutta kuitenkin asiaan. Joulukuussa oon viettänyt enemmän aikaa kavereideni ja perheeni kanssa, rentoutunut, mutta myös saanut stressin yliannostuksen. Meillä oli vikalla kouluviikolla poikkeus lukujärjestys, koska käynnissä oli "final examit", eli joka aineesta oli iso koe koko viime lukukaudelta. Melkein jokaisessa kokeessa sai käyttää vihkoa, joten ne eivät siis olleet mitään verrattuna suomen lukion koeviikoihin!!  Joulu on tullut tänä vuonna älyttömän nopeasti. En ole vieläkään edes leiponut pipareita. haha no onhan tässä vielä lomaa jäljellä. Ja yksi syy myös tähän "epäjoulu-fiilikseen" on ettei koulussamme oikein erityisesti juhlita joulua. Yksittäiset opettajat laittavat luokkiinsa koristeita ja sattumalta joka saattaa puhua jotain joulusta, mutta jos erikseen siitä ei puhuta niin ei kyllä tule mainituksi. Enemmän ihmiset vain puhuvat kuinka he pääsevät vihdoin lomalle. Loma on aina positiiivinen asia, joten en valita! 
Yksi asia mikä oli jouluisin tänä vuonna oli tähän mennessä joulu paraati ja meidän cheerleadereiden kesken pidetty "cheer-christmas-party" ravintolassa nimeltä Logans. Mutta siihen se sitten loppuikin. Ja perjantai oli vaikea olo kun koulu loppui. Kaikki nousivat koulubussiin ja menivät kotiin. Ei minkään näköistä joulujuhlaa. No ensi vuonna sitten :)




Coach Oliver 


 D´kayla, isosisko


What team is it? its T#### team


 Erica 


Alex!


A-team



Someone didn't want to be in the pic


 Khrystal and sneeky Nache int he back 



 This is how we do it


 Leah


Coach Patterson

Its a game day! <3


 Say HO-HO


 Christmas game


Joulu ostokset tehtii aivan viime tipassa, nimittäin 24.päivä! Sinä päivänä myös syötiin perinteinen, tai oikeastaan vähemmän perinteinen jouluateria. Meidän perheen tämän vuotiseen jouluateriaan kuului mm. katkarapu cocktail, tuoreet hedelmät, sushia, ranskalaisia, lohta ja salaattia. Varmaan eriskummalisin jouluateria mitä olen koskaan syönyt! No olipahan ainakin kokemus, ja en siis yhtään pistä pahaksi, koska olen erityisesti sushin ystävä! Loppu ilta vietettiin rentoutuen.
 Seuraavana aamuna, eli 25.päivä avattiin jenkkiperinteiden mukaisesti joululahjat. Benji tuli mun huoneeseen ihan onnesta soikeena ja yhdessä sitten juostiin alakertaan avaamaan lahjoja. Tuli tosi  ihana jouluinen fiilis, ja nautin tosi paljon laatuajasta perheen kesken. Sain tosi ihania lahjoja, niin suomesta kuin jenkeistä! iso kiitos kuuluu siitä perheelleni ja sukulaisille! ja lemppari lahja oli tottakai suomi suklaa ja salmiakki :) kiitos  




Kyllä, se on muovia. ja kyllä meillä ei kasva havupuita täällä.


Collinin ensimmäinen joulu


Pikku Collin tonttu


Aamulla valmiina pakettijahtiin!


Someone is happy about his new pajama


Hyvää joulua!


Very Merry Christmas from Texas! 
Hyvää Joulua Kaikille toivottaa Salla ja Perhe Berrouet Texasista!
xxoo