perjantai 24. tammikuuta 2014

Snowday

Lunta Lunta!! kuului koulun keskusradiosta torstai iltapäivästä. Keskipäivän jälkeen oli alkanut satamaan jäistä vetää, joka muuttui rännäksi ja lopulta viimeisellä tunnilla lumeksi. Texasissa lumi on iso juttu. kellään ei ole talvirenkaita, ja koska auto on ainoa asia millä ihmiset liikkuu ympäriinsä, oli televisiossa ja radiossa kehotettu pysymään sisällä. Päästiin siis koulusta kivasti 30 minuuttia aikaisemmin ja Cheerleading treenitkin peruttu! eli mulle vapaa iltapäivä ensimmäistä kertaa kolmeen viikkon! Kerkesin hengailla kavereiden kanssa, ihmetellä lunta, leipoa ja katsoa leffaa. Tuntui jo kuin olisi ollut vapaapäivä! Tänään aamulla heräsin kun host-äiti Lasma koputti oveen ja sanoi koulun olevan peruttu tältä päivältä, sillä ulkona oli satanut yhä enemmän lunta yönaikana. Olin niin innoissani etten enään saanut unta innostukseni jälkeen. Tämä tarkoittaa 4päivän viikonloppua, sillä maanataina on opettajien työpäivä, mikä on meiltä oppilaita vapaa. Tänään siis luvassa kuumaa kaakaota, villasukkia, pitkiä päiväunia, gossipgirl-tuottarin katselua ja perheen kanssa oleskelua. ahh, lyhyesti ja ytimekkäästi: kiitos luontoäiti! :)

Pic from we<3it

Ps.
 texasissa on tosi outoa, kun säät vaihtuvat erittäin nopeasti! Maanantaina olin ottamassa aurinko takapihalla, kun mittrilukemat olivat sitä +27 asteen luokkaa, ja jopa poltin pikkasen itteäni. Ja nyt perjantaina sataa jo lunta! 
#OnlyInTexas

Salla xxoo

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Happy New Year

Uus vuos tuli vietettyä tällä kertaa perheen kesken tuttavien järjestämissä uusvuos-bileissä. tai no, en mä oikeen niitä nyt voi bileiksi kutsua, kun keski-ikäistä porukkaa ja pääteemana on katsoa amerikkalaista jalkapalloa telkkarista. haha, mutta en voi sano etteikö hauskaa olisi ollut! Oli erittäin onnistunut tapahtumarikas ja naurun täytteinen ilta! Ensimmäistä kertaa maiston amerikkalaisia smore-herkkuja, kävin uimassa hot tube:ssa, pelasimme "hide-and-seek" koko juhla porukan voimin, katsoimme kuuluisan time square-"pallonpudotuksen" telkkarista ja tietenkin myös rupateltiin ja nautittiin toistemme seurasta! Hieman erilainen, mutta ihana uusivuosi! Hieman kuvia illasta :) enjoy
p.s. meillä ei räjäytelty raketteja, koska maa on liian kuiva. haha, en ois uskonut että pääsen kokomaan joskus näin lämpimän uudenvuoden!


 2014!!!




Mr.Bond²



Lasma and me


Wupwuup


NewYear´s kiss


Mr. & Mrs.Bond


BOOOM


Richard


 Its party time



 Happy New Year 2014!
Hyvää uutta vuotta 2014!


Salla xx