perjantai 25. huhtikuuta 2014

Easter

Pääsiäinen oli kyllä viimeviikolla, mutta en ole saanut aikaa istahtaa koneelle rauhassa joten postaus on nyt "delay"nä esitetty. 
Jenkeissä pääsiäinen ei ole minun mielestäni yhtä suuri juhla kuin suomessa. Pääasiassa ohjelmaan kuuluu perheen kanssa oleskelua, pääsiäiskirkossa käynti, egg hunt sekä yllinkyllin syöminen, mikä muuten tuntuu olevan osana joka juhlassa, olipa aihe sitten mikä tahansa. (Aina kissan ristiäisistä juhlapyhiin) 
Me perheen kanssa menimme tuttavillemme "easter juhliin". Sää oli mitä upein, ohjelmassa egg hunt, syömistä ja muiden perheiden kanssa oleskelua. Täydellinen päivä siis! Tässä hieman kuvia päivästä, enjoy!

















Terkut KUUUUMASTA Texasista
toivoo Amerikkalaistunut Zala




sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Prom

Unelmista tuli totta 12, huhtikuuta lauantaina, kun sain olla osa high school prom tanssiaisia vuosimallia 2014! #Unelmistatotta #exchangestudent #prom2k14 
Päivä oli suoraan sanottuna täydellinen. Aamu alkoi strabucks aamiaisella ja spa käynnillä yhdessä ystäväni kanssa. Prinsessa hemmotteluun kuului muun muassa Pedikyyrin ja Manikyyrin. Seuraavana oli vuorossa hiukset ja meikki. Rentouttavan spa reissun jälkeen oli vaatteiden vaihto unelmieni mekkoon. Kyyti haki minut kotoa ja ajettiin ottamaan jenkkien perinteiset prom kuvat, jonka jälkeen menimme illalliselle hieman fancympään ravintolaan. Vihdoin tuli aika astua sisään itse illan pääohjelmaan, prom tanssiaisiin. Astuimme sisään Civic Center:iin ja siellä oli jo meno täydessä vauhdissa. Ihan totaallisesti erilainen tunnelma verrattuna suomen vanhojentansseihin! Bile musaa, Disco valot, kaikki koululaiset yhdessä tanssi lavalla ja vanhempia ei edes päästetä sisälle. Nuorten omat tanssiaset jos niin voisi sanoa. En tule koskaan unohtamaan sitä päivää! Varmasti jokaisen vaihtarin kohokohta vaihto-oppilasvuodelta! Ja oli ihanaa nautia koko päivästä, kun rento tunnelma ja aikataulussa pysyminen saivat mun stressin pysymään kurissa ihan sinne päivän loppuun saakka. Sillä olinhan mä jo mielessäni varautunut kaikkeen mahdolliseen. Mutta onneksi koko päivä meni erinomaisesti, ja en oikeastaan olisi osannut odottaa näin onnistunutta prom päivää! Joten "No stress, only progress" <3 p.s. kuvissa oranssimekko, Stephany & sininen Ebony 
p.p.s. enjoy pics! 



















XOXO, Salla
 happiness level 110% 
TX


tiistai 8. huhtikuuta 2014

Cheerleading competition

Tapahtuma rikkain viikko varmaan pitkään aikaan. Nimittäin kyseessä oli koulujen väliset cheerleading kilpailut, lauanaista sunnuntaihin. Lähdettiiin aikaisin noin klo 5:00 am aamulla kohti San Antoniota. Ensimmäinen kisapäivä oli nopea, ja itse kilpailu suoritus meni erittäin hyvin! Tämän jälkeen suuntasimme hotellille, jolloin kello oli vastanoin 2:00pm vaikka tuntui kuin olisi ollut jo yli 8:00pm illalla. Hotelli oli mitä parhain! Yleelliset tilat, 24 kerrosta, uima altaat, niin sisällä kuin kattokerroksessa! Hengailimme hotellilla parisen tuntia, jonka jälkeen suuntasimme keskustaan, ostoksille. San Antonio on yksi kauneimmista kaupungeista, ja sen "Riverwalk" tekee paikasta uskomattoman romanttisen ja kauniin! (Suosittelen) Hotellille palattuamme siirryimme tottakai kattoterassin altaille ja loppu illan hengailimme koko joukkueen kanssa. 
Seuraavana aamuna herätys oli melkein yhtä aikaisin kuin lauantaina. Suuntasimme kisapaikalle aamupalan jälkeen ja aloitimme lämmittelyt. Kisa ohjelma itsessään meni erittäin hyvin, mutta lauantaihin verrattuna hieman heikommin, mutta olen silti erittäin ylpeä joukkueestamme joka selvitti ja taisteli tiensä loppuun, loukkaantumisista jotka tapahtuivat edeltävällä viikolla (3henkilöä) huolimatta! Palkintojen jaossa tulimme toiseksi, mikä oli erittäin hyvä suoritus! Kaikki olivat todella iloisia ja ilon kyyneleitä näkyi jokaisella! Kotiin lähtö oli suoraan kisapaikalta ja saapuminen noin 10 aikaan illalla, joten cheerleading täyttöinen viikonloppu tälläkertaa! Tässä kuvia matkasta! :) enjoy!

 Waiting….

 Lämmittely 

Alex 

Dance

wuhuu

 Nerveous, but happy

Go katye! lol 

from left to right: Kaleigh, Katye, Caroline, Daisy and Alex

 Faithlyn

 Leah

 Its show time now!

Its the time to show what we can!

lahja tiketti 

Rosa!

 if you lame thats a shame you can't hang with us.

 Coach! <3

girls! 

little OG and Little Momma P 

 Christy

Kamarahia and Kionte

Daisy and Faith

Shyesha and Alex

Arianna and Faithlyn 

Nac´he and Alexis 

Ana and Erica

I like big bows and I cannot lie...

Selfie at Burger King for the first time in my life!

:)

Leah

 YAY!

There it is… SAN ANTONIO! 

Erica, Ana and Alex 

The hotel

Hissi selfie!

 Väsynyttä porukkaa

Erica the "wannabe" king 

Riverwalk 

 feels like newyorkcity :D

She said: ryhmä rämä, suunta tämä

Never get bored these kind of signs 

My group <3 

The river walk!

group plus some random guy :D

Sinne siis! 

My buddy shyesha 

PHOTOBOOOM

at the river walk

only in america!

raitiovaunu??

Starbuckks <3

Alex

us <3 

its just so pretty! 

shyesha 

"The fairy river boat" 

love it

uus lemppari!

uu

 The streets

Kohta mennään 

BadHairDay.com  

The whole team! and second place <3

 Ebony and Stef! 

Kiss the pokaali 

WUUUHUUU! we did it!


Thank you! 
p.s. prom this week! :) #superduperhyperexcited!

Salla with love from TX