sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Tubing!

Lauantaina ajettiin San Marcos nimiseen kaupunkiin, sillä mulla oli siellä YFU:n vaihtarijärjestön tapaaminen. Se kesti kokonaisuudessaan hieman tylsät 6 tuntia, mutta oli tosi hyvä vähän niinkuin silmien avaus sille tosi asialle, että kohta sallan pitää oikeasti pakata laukkunsa ja lähteä nokka kohti suomea päin. Kauhea ajatus, mutta samalla en malta odottaa! Ja tutustuihan siellä muihin vaihtareihin taas, haha ja sain jopa puhua hieman ruotsia, ruotsalaisten vaihtareiden kanssa! fun! 
Tapaamisen jälkeen mentiin San Marcos joelle, josta vuokrattiin sellaiset isot uimarenkaat ja lähdet lillumaan siinä joessa monien muiden ihmisten kanssa. Aivan fantsu kokemus! Musiikkia, nuoria, aurinkoa, yhdessä olo, lisää aurinkoa ja vain lillumista hitaasti jokea pitkin! Suosittelen kaikille keillä vain mahdollisuus! Ihana lauantai perhe päivä tuli siis vietettyä! Thank you! 






















P.s. Lasman sisko on käymässä meillä noin kuukauden ajan! Hän on toosi ihana ja mukava, ja oon tosi happy kun on vähän enemmän toimintaa taas talossa :) 

Rakkaudella Salla,tx



tiistai 13. toukokuuta 2014

Cheerleading Individuals

Viikonloppuna mentiin ottamaan kuvia mun cheerleading kauden päätöksen kunniaksi. Tuli ikuistettua mun uniformut ja pomskit, uusi letterman takki ja monet muut cheerleading materiat, jotka valitettavasti lähes kaikki jäävät elämään vain mun muistoissa tämän vuoden jälkeen. Paitsi kyseinen takki on vartavasten teetetty mulle, ja se tulee pysymään mulla aina ja ikuisesti. Niin paljon on hikeä, verta ja kyyneleitä näiden uniformujen takia tasiteltu ja kulutettu. On ollut 7 kertaa viikossa treenit, on jäänyt koulu tehtävät ja unet puolitiehen, on riidelty, huudettu, naurettu ja päättäväisinä aina jatkettu eteenpäin.  Parhaat ystävät, unohtumattomat hetket ja maailman mahtvimmat ihmiset tavattu kuin paikat koettu. Koulun käytävillä ylpeänä kävelty ja nähty sivusilmällä kuinka kaikkien katseet suuntasivat juuri sinua kohden. Yleisön suosikki, koko koulun kannustaja, yleisön huudattaja ja koulusi edustaja. Niin paljon on tämänvuotinen cheerleading kuin hieman ottanut, mutta miljoona kertaa enemmän takaisin antanut. Voin ylpeänä palata kotiin hieman kärsineenä kivusta, taskut täynnä glitteristä, laukussa roikkuu miljoona lettinauhaa ja ylpeänä koulun cheerleading paita päällä jotta kaikki varmasti huomaavat minun olevan cheerleader. Mutta ulkoa ei aina näe totuutta, sillä sisällä on jotain vieläkin arvokkaampaa. Saavuttoman saavuttamista, unelman toteutumista ja jotain käsittämättömän epätodellisen ihanuuden yltämistä jota en olisi ikinä elämässäni pystynyt lapsena edes unelmoimaan. Cheerleading oli minulle kaikki, ja niin se tulee myös aina olemaan. 
Onnellisena ja kokemusrikkaana on Salla cheerleading kautensa virallisesti suorittanut loppuun.Kiitos














and btw. Jenkeissä tää kutsuttu "letterman jacket" on tosi iso juttu. Sen saa vaan parhaat urheilijat, eli se on tosi haluttu. Ihmiset tuhlaa tosi monia dollareita sen kortisteluun ja noihin merkkeihin. Se on aina koulun edustus värien värinen, kertoo milloin valmistut, ja muotoilu riippuu siitä minkä lajin edustaja olet. Ja noita käytetään pääsääntöisesti kun ollaan esim peleissä tai kilpailuissa, mutta täälläpäin kaikki melkeenpä käyttää niitä joka päivä, ja varsinkin vähän kylmimmillä keleillä näkyy mun kutsutusti "vihertakkeja" käytävät täynnä.

with love
Salla xoxo