sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Tubing!

Lauantaina ajettiin San Marcos nimiseen kaupunkiin, sillä mulla oli siellä YFU:n vaihtarijärjestön tapaaminen. Se kesti kokonaisuudessaan hieman tylsät 6 tuntia, mutta oli tosi hyvä vähän niinkuin silmien avaus sille tosi asialle, että kohta sallan pitää oikeasti pakata laukkunsa ja lähteä nokka kohti suomea päin. Kauhea ajatus, mutta samalla en malta odottaa! Ja tutustuihan siellä muihin vaihtareihin taas, haha ja sain jopa puhua hieman ruotsia, ruotsalaisten vaihtareiden kanssa! fun! 
Tapaamisen jälkeen mentiin San Marcos joelle, josta vuokrattiin sellaiset isot uimarenkaat ja lähdet lillumaan siinä joessa monien muiden ihmisten kanssa. Aivan fantsu kokemus! Musiikkia, nuoria, aurinkoa, yhdessä olo, lisää aurinkoa ja vain lillumista hitaasti jokea pitkin! Suosittelen kaikille keillä vain mahdollisuus! Ihana lauantai perhe päivä tuli siis vietettyä! Thank you! 






















P.s. Lasman sisko on käymässä meillä noin kuukauden ajan! Hän on toosi ihana ja mukava, ja oon tosi happy kun on vähän enemmän toimintaa taas talossa :) 

Rakkaudella Salla,tx



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti