sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Halloween party

Mun pitää kyllä myöntää, että rakastan jenkkien juhlapyhiä! vaikka en oo kyllä vielä niitä kaikkia päässyt kokemaan, haha. Mutta koska tää aika vuodesta on ihan niinkuin elokuvista! Kaikki ne valmistelut ja tunnelman nostatus pyhäinpäivää varten, jotka alkaa usein jo noin kuukausi ennen sitä tiettyä the-juhlapäivää on mahtavaa! Jenkit tosissaan panostaa juhlapäiviinsä. Ja trust me, kun jenkit panostaa johonkin niin se oikeasti näky ihan joka puolella. Esimerkiksi: On erityisen kiva nykyisin mennä aamulla koulubussilla kouluun, kun saan katsella kaikkia niitä taloja jotka on koristeltu oikein karmiviksi ja pelottaviksi Halloweenia varten. Ja koulussa meillä on myös nyt tulevalla viikolla pukukilpailu, ruokiksella herkkupöytä, josta voi käydä ostamassa suomalaisessa versiossa ns "karmivia karkkeja" ja tauoilla soitetaan halloween teemaan musiikkia. Joka puolella myös mainostetaan halloweenia ja telkkarissa näytetään Halloween piirrettyjä, leffoja, ja melkein joka ikisessä sarjassa on edes yksi halloween-teema jakso. Ja mikä tärkeintä halloweenissa, tietenkin halloween-party! 
Meidät oltiin kutsuttu lauantaiksi viettämään iltaa tuttujen luokse "puku-bileisiin". Talo oli täynä porukkaa ja tunnelma oli ihana, en ois osannu kuvitella mitää muuta parempaa. Ja muuten uskokaa tai älkää, mutta kaikki iästä riippumatta olivat pukeutuneet teeman mukaisesti! Siellä oli punahilkkaa, cleopatraa, batmania ja kaikkea mahdollista! Tarjoilu tapahtui pääasiassa talon kannalta, mutta jenkkien partyissä on tapana viedä juhliin aina jotain pientä syötävää, niin ei juhlien pitäjän tarvitse kustantaa ruokaa tosi suurelle porukalle. Joten tarjonta oli tosi monipuolista ja hyvää. (pitäis meijänkin ottaa suomessa toi asia käytäntöön! hah) Ilta meni tosi hyvin ja meillä oli niin hauskaa että lähdettin melkein viimeisinä. 
Mulla oli tosi hauskaa, enkä ois millään halunnu lähteä, mutta onneks tiiän että paras on vasta edessä, nimittäin "trick or treat"-kierros! mutta siitä lisää myöhemmin. Tässä kuvia lauvantailta, enjoy!


oh-no

 little kitty cat (Benji)

Lasma ja Collin

awesome

:) 

spooky

Minä ja mun host-mom

tuttuja juhlista

 Want some?

 kids going crazy 

 "gotcha"

p.s.ei ollu kauheesti kuva matskua, mutta en kerralla enemmän! seeya! <3

Salla xoxo



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti