torstai 24. lokakuuta 2013

My favorite day of the week

Jos multa oltaisiin kysytty noin pari kuukautta sitten, että "mikä on sun lempi viikonpäivä?". Mä olisin vastannut, "että ehdottomasti perjantai, ku pääsee viikonlopun viettoon!".  Ja uskon että se olisi näin jos olisin edelleen suomessa. Mutta ei enään! Mun torstai päivä on nyt reborn-perantai. Torstai on maailman parasviikonpäivä, koska se on nimittäin niin kutsuttu "the Gameday". Keskiviikko ilta on kanssa yksin ns. "the moment of truth", koska silloin saan hypistellä mun cheerleading-uniformua ja asetella sen siististi odottamaan huomista päivää varten. Torstai aamulla mun onnellisuus aste rikkoo varmaan aina rajan, kun kävelen kouluun sisälle ja saan olla ylpeä saadessani olla osa "the Eagel family":ä ja kannustaa meidän koulua voittoon. Mikä tärkeintä luoda niin sanotusti koulun yhetishenkeä, joka on kutsuttu "the school spirit"! Koulun jälkeen suuntaamme nokkamme kohti koulun stadiumia. Yleisöä alkaa valua katsomoon ja aloitamme lämmittelyn, voin tuntea sisälläni kihelmöivän, game is about to start! Pelin aikana teemme erilaisa kannustushuuto sarjoja ja tansseja, jossai kannustamme kouluamme ja yritämme saada yleisöä mukaan hurraamaan. 
Cheerleadingissa parasta on esiintyminen ja tunnelman luonti, sillä mitä enemmän hurraamme, sitä enemmän saamme pelaajiimme taistelutahtoa voittaa peli. Pitkä ja tapahtumarikas torstai päivämme päättyy yleensä noin kymmen jälkeen illalla. Ja vaikka olen yleensä ihan raato ja nukahdan melkein autoon kun minua tullaan hakemaan, en muuttaisi päivästä mitään, ja itseasiassa haluaisin kokea päivän heti uudestaan sitä lopettamatta. 
Sanonta: "If you're not there, you don't know whats happening" on täsmälleen oikea vastaus. Joten toisin sanottuna, jos et ole ollut "real american football"-pelissä, et tiedä miten paljon kaikkea se voi antaa. Itse cheerleaderinä oleminen on parasta, mutta vielä koulumme kannustaminen yhdesä koko yleisön kanssa on aina tuleva olemaan yksiä elämäni parhaimpia hetkiä. Plus, saan kokea kaiken tämän yhdessä ihanien joukkuekavereideni kanssa! Simply, I just love thursdays!


Game is about to start!

 Ana and Erica








Break down with: Eagels 

Kayeli

:D

Leah
 "Mean Green machine"



Tilanne kuva!

Mä stuntissa, wohooo!

fanipöytä

 Jessica and shaeisha

my team




 jessica, kayile
<3

Me and my big sister 
(kaikilla meillä cheerissä on oma pikku ja isosisko, jonka tarkotuksena on olla toisten tukena ympäri vuoden ja tutustua uuteen ihmiseen paremmin, love my bigsister!) 

"lets go Eagles, lets go"

"Home made" spirit sticks



Little cutie

 Kun lopetettiin, ja käbeltiin ulos, niin yhden meijän joukkuelaisen poikakaveri oli ulkona anto meille sellaset synttäri "pillit" ja yllätettiin shieen laulamalla sille synttäri laulu. Me ei oltu suunniteltu mitään, sen poika kaveri järkkäs kaiken ja oli tehnuy myös tosi söpön synttäri onnittelun kyltin. ihana päätös päivälle! mistä tällasia ihmisiä löytyy?! loveya!   


pahoittelen jos tekstiä oli välillä vaikea ymmrätää, mun kielioppi ei nyt oikeen pelaa. haha

Have a great friday today ya'll! 

Salla xoxo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti