maanantai 23. kesäkuuta 2014

Farewell party

Huh huh ja huokaus. Kaikki tuntuu olevan niin yli ihanaa nyt. Kaverit kokoajan ramppaa meillä kylässä, kotona kysytään just mitä juuri minä haluan syödä tai onko jotain toivetta iltapäivän ohjelmalle? Onhan tällainen extra huomio tosi kivaa, mutta samalla haluan vain pysäyttää kellon kokonaan ja nauttia tästä hetkestä ikuisesti. On vaikeaa olla super iloinen jostain sellaisesta asiasta jonka tietää menettävänsä vain sekunneissa jäljettömiin. Tai ehkä vaan pakata kaikki mun mukana matkalaukkuun ja hiristellen lentää koto suomeen. Yksi mun kavereista jo jopa ehdotti että voin muutta niiden komeroon tai coach sano kanssa että uhkaa kidnapata mut jotta voi viettää mun kanssa vielä ainakin toisen vuoden ja miksikös ei enemmänkin. Välillä ehkä salaa toivonkin tällaista. 


 koko poppoo

Alexis

Kamariah

 Alexis and Jessica

foooood

Nache


Ana and Erica

Little sister Rosa 
  
 yay

Alexis

Kionte 

 Coaccch <3

 Jessica


 Leah

 Momma #3

Kaleigh

Mutta on hyvä ymmärtää että kaikki hyvä loppuu aikanaan ja kuitenkin kaikki nämä ihmeelliset, hullunkuriset, käsittömättämät ja vähän hullut ja tyhmät asiat tulevat elämään muistoissa. Mukana sydäntä lämmittävissä kuvissa, videoilta josta pystyn tunnistamaan tutut kasvot ja naurut, sekä sisällä itselläni haudon kaiken tämän sisälleni ja pidän siellä. Lukitsen ja hoivaan, muistelen ja nauran, itkeäkkin saa kun siltä tuntuu.


Dkayla


Nache


Rosa

Ashley


Fayeth

 Jazzlyn

 Leah and kacy

:)

Alexis

  Muistan talot, ihmiset, kujat, koirat, kaupat, kosmetiikat, starbucksin mukavat työntekijät joille ei jäänyt epäselväksi mistä olen tullut ja kuinka paljon rakastankaan sitä kahvia, aamuisen auringon takapihalta, tukahduttavan kuumuuden, lähipuiston lapset, hullut autoilija, sen vakio "perjantai pitseerian, lähi kauppamme tunnelman, kaikki ne miljoonat ravintolat jossa kävin, pitkät ja loppumattomat autotiet, amerikkalippujen kirjon, kaikki ne ihmeelliset juhlapyhät, .... 
listani on loputon ja ikuinen.  on mahdotonta yrittää selittää ja avata jotain niin pitkää ja erilaista kokemusta kuin nimeltään oleva vaihto-vuosi. jokaisella vaihtarilla kokemus on erilainen, ja se pitää hyväksyä. En sano että se on helppoa, tai että se tulee olemaan helppoa tai ylipäätän että se oli helppoa. Ei. niin monet kyyneleet, naurut ja sekalaiset teini-iän tunteet ovat kulutettu ja saatu. Mutta niinkuin jo on sanottu, parhaiten vaihto vuotta kuvaa vain yksi lause.


Nache 

Cakecakecakecakecake

Rosaa

I call her my nacho




Its not wrong, Its not right, Its just different.



 p.s.3päiväää lähtöööööön!

Salla from Finland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti